BDO je uvrščen med TOP 5 finančnih svetovalnih družb na svetu

14 februar 2017

BDO na področju korporativnih financ še naprej gradi in utrjuje svoj položaj na svetovnem trgu kot ena izmed vodilnih svetovalnih družb pri prevzemih in združitvah podjetij.

Z 840 uspešno zaključenimi posli v letu 2016, je BDO utrdila svoj položaj kot peti vodilni svetovalec po mednarodni lestvici svetovalnih družb 2016, ki jo pripravlja Thomson Reuters.

BDO-jeve  celotne transakcije so znašale 31.6 mrd  USD. Nanašajo se na posle, ki so vpleteni v številne sektorje, kar dokazuje globino našega strokovnega znanja, kot tudi širino mednarodne mreže BDO.

V Združenem kraljestvu in nordijskih državah je BDO ocenjena kot 2. najbolj aktivna svetovalna družba za prevzeme in združitve.
V državah Beneluksa, Vzhodne Evrope in v Singapurju sodi BDO med Top 3 svetovalne družbe za prevzeme in združitve.
V Avstraliji in Novi Zelandiji pa smo imenovani na 4. mesto.

BDO se je prav tako uvrstila na 5. mesto najbolj aktivnih ponudnikov storitev skrbnega pregleda (Due diligence), po podatkih globalne analize Mergermarket.

Uvrstitve te vrste so zelo pomembne za finančno svetovanje. Te lestvice so pripravljene s strani tretjih oseb, kot so Thomson Reuters ali Mergermarket in zagotavljajo neodvisno mnenje glede pozicije svetovalcev na trgu.

V kolikor tudi vi razmišljate o prevzemu podjetja ali združitvi z njim in bi se o tem radi s kom posvetovali nas pokličite na 01 53 00 920 ali nam pišite na [email protected] .