Zakaj BDO?

Poslanstvo BDO je biti vodilni svetovalec, zavezan rastočim podjetjem in osebnostim, ki stojijo za njimi.

Tesno sodelovanje z naročniki

Poslušamo naše naročnike, analiziramo in razumemo njihove potrebe, ocenimo njihova pričakovanja ter prilagodimo naše storitve.

Profesionalnost

Naročnikom dodelimo stalne in angažirane strokovne skupine, s popolno vpletenostjo partnerjev in strokovnjakov z bogatimi izkušnjami. Uporabljamo učinkovit in konstruktiven pristop do problemov.

Konkurenčnost

Naša struktura stroškov in volja po napredku nam dovoljujeta oblikovanje konkurenčnih honorarjev. Našo metodologijo nenehno preverjamo in izboljšujemo.

Mednarodne kompetence

Naše storitve so na voljo po vsem svetu.

Naše vrednote

Naše vrednote

Ljudje, ki delajo v prilagodljivem okolju, so srečnejši, uspešnejši in bolj predani - skratka, so boljši v tem kar počnejo. V BDO se zavedamo, da naš uspeh in prilagodljivost nista odvisna samo od zaposlovanja in razvoja najbolj nadarjenih strokovnjakov, ampak od ustvarjanja okolja, v katerem se zaposleni lahko razvijajo osebno in profesionalno.
BDO v Sloveniji

BDO v Sloveniji

Po višini prihodkov sodimo med večja revizijsko-svetovalna podjetja v Sloveniji, svoje storitve pa na področjih industrije, trgovine, storitvenih dejavnosti, zavarovalništva in drugih finančnih storitev nudimo domačim in mednarodnim podjetjem vseh velikosti. V pisarni v Ljubljani zaposlujemo okoli 65 strokovnjakov. Med njimi so pooblaščeni revizorji, revizorji, davčni svetovalci, preizkušeni notranji revizorji, državni notranji revizorji, preizkušeni revizorji informacijskih sistemov, pooblaščeni ocenjevalci vrednosti podjetij, upravitelji v insolvenčnih postopkih in sodni izvedenci finančne stroke.

BDO Global Network

Letna poročila o preglednosti