• Zaposlitev

    Postanite ustvarjalni v poslovnem svetu. Pridružite se najboljšim.

Kariera v BDO

V BDO vam ponujamo izzive in podporo, ki jo potrebujete za oblikovanje lastne kariere, glede na vaše prednosti, sposobnosti in osebnost.

Našim zaposlenim zagotavljamo izjemne programe usposabljanja, kot tudi odlične delovne pogoje. Z našo pomočjo so zaposleni nenehno podvrženi strokovnemu izpopolnjevanju.

Delo v BDO krepi vaš strokovni razvoj na vseh stopnjah kariere. Prepoznamo in nagradimo vaše prizadevanje za osebni napredek in uspeh družbe.

Poleg profesionalnih dosežkov in razvoja cenimo dobre odnose med kolegi, zato organiziramo dogodke, ki zaposlenim omogočajo, da preživijo čas skupaj tudi zunaj pisarne.

BDO. Ker so dobri medsebojni odnosi za nas ključnega pomena.

 Zakaj delati za nas? - Ker smo drugačni

  • Dostopnost partnerjev in ostalih sodelavcev
  • Zaupanje, mentorstvo in sodelovanje
  • BDO kultura vzpodbuja karierni razvoj
  • Mednarodne izmenjave

                              

The Association of Chartered Certified Accountants - Združenje pooblaščenih računovodij (ACCA) je v letu 2021, družbi BDO Revizija podelilo status Platinum potrjenega delodajalca na področju razvoja zaposlenih. Ta podelitev pomeni priznanje delodajalcu pri podpori zaposlenih, ki pridobivajo kvalifikacije v okviru ACCA izobraževalnih programov.

Zaposlenim zagotavlja, da jim bodo delodajalci nudili vso podporo, znanje in izkušnje, ki jo potrebujejo za izpolnitev zahtev v okviru programov ACCA, vključno s finančno podporo.

BDO bo ohranil status potrjenega delodajalca v prihodnjih treh letih, do ustrezne obnove.