BDO Global Network

ENA MREŽA - GLOBALNO POVEZANA
Svetovna mreža BDO se razprostira v 164 državah in ozemljih. Ima več kot 111.000 zaposlenih v 1.800 pisarnah, vsi pa si prizadevajo za en cilj: strankam nuditi izjemne storitve.

Naše družbe v mreži tesno sodelujejo in izpolnjujejo dosledna načela delovanja in standarde kakovosti. To pomeni lokalne vire, ki razumejo vaše podjetje, vaše lokalne in mednarodne trge ter posebnosti vaše industrije.
Prihodki družb v mreži BDO so v poslovnem letu, ki se je končalo 30. septembra 2022, znašali 12,8 milijarde USD.

ZAGOTAVLJANJE IZJEMNIH STORITEV NAŠIM STRANKAM PO VSEM SVETU

BDO-jeva vizija je biti vodilen ponudnik izjemnih storitev. To pomeni izjemno dobro izvajanje storitev, kar dosledno zagotavljamo v vsaki pisarni, vsaki državi in na vseh območjih, kjer smo prisotni. Ne glede na to, kje poslujete, imamo ljudi, ki vam lahko pomagajo.

Dokazujemo objektivnost in neodvisnost pri obravnavi poslovnih problemov naših strank, kar nam pomaga vzpostaviti odnose, ki temeljijo na zaupanju. Obstaja pet ključnih dejavnikov, ki opisujejo BDO in našo dosledno izjemno storitev:

POTREBE STRANK: znamo prepoznati potrebe naših strank, da bi jim zagotovili najboljši rezultat;
KOMUNIKACIJA: v naši komunikaciji smo vedno jasni, odprti in hitri;
ZAVEZA: zavedamo se naših zavez in jih izpolnjujemo, kar pomeni, da vsak dan dostavljamo tisto, kar obljubljamo;
LJUDJE: v BDO smo ponosni, da zagotavljamo pravo okolje za naše ljudi, da rastejo in se razvijajo, pa tudi prave ljudi za naše stranke;
VREDNOST: naši strokovnjaki se osredotočajo na ustvarjanje dodane vrednosti. Svojim strankam dajejo najnovejše ideje in dragocene vpoglede in nasvete, ki jim lahko zaupajo.

Smo globalna mreža, zgrajena na lokalnih odnosih.

NAŠA GLOBALNA ZAVEZA K NUDENJU IZJEMNIH STORITEV pomeni, da zagotavljamo tisto kar potrebujete in v trenutku, ko to potrebujete.

Smo najbolj prizadevni in odzivni med vsemi globalnimi mrežami.

Dovolj smo veliki, saj lahko dostopamo do najboljše skupine strokovnjakov za vaše potrebe iz naše nacionalne in mednarodne mreže, in dovolj smo majhni, da smo odzivni in inovativni pri reševanju izzivov naših strank.

Naš odlični globalni povprečni delež osebja na partnerja, 9:1 pomeni, da naše stranke dobijo pravilen poudarek od pravih ljudi, ki so pooblaščeni in katerih pristop je praktičen. Vaše potrebe lahko popolnoma zadovoljimo, ne glede na to, kje v svetu ste.