• BDO Revizija

BDO Revizija

Razmislite o reviziji kot o zdravstvenem pregledu organizacije. Zakonska obveznost za mnoga podjetja. Revizija daje tudi bistveno zagotovilo o sposobnosti poslovanja podjetja.

Kot revizorji gledamo, ali so izjave naših strank o njihovem finančnem položaju resnične, poštene in točne. Tesno sodelujemo z njihovo finančno skupino in drugimi ključnimi ljudmi, da dobro spoznamo njihovo poslovanje in razumemo tveganja, s katerimi se soočajo. Prizadevamo si ugotoviti morebitne slabosti v njihovih računovodskih izkazih, poslovnih sistemih ali kulturi in jim tako svetovati o ustreznih rešitvah.

Biti revizor BDO pomeni raznolikost. Lahko sodelujete s številnimi podjetji, ki vsak dan prinašajo nove izzive. Veliko tega dela poteka v prostorih naših strank, kar je odličen način, da spoznaš podjetje, njegovo kulturo, kako ljudje radi delajo in kaj jih motivira – vse to so glavni dejavniki pri ocenjevanju zdravja podjetja.

Kot revizorji želimo graditi tudi dolgoročne odnose z našimi strankami in jih dobro spoznati. Tako boste ugotovili, da lahko lažje opazite morebitne težave, pogosto preden se pojavijo.

Bili boste del dinamične ekipe že od samega začetka, igrali boste aktivno vlogo pri nalogah in prispevali na številnih področjih. Ukvarjali se boste s strankami v številnih sektorjih in pridobivali izkušnje iz prve roke ob podpori  vaših starejših kolegov iz ekipe.