BDO Digital prejel nagrado Microsoft Partner of the Year Awards - 2023

BDO Digital prejel nagrado Microsoft Partner of the Year Awards - 2023

BDO Digital je bil med svetovnimi vrhunskimi Microsoftovi partnerji nagrajen za izkazovanje odličnosti pri inovacijah in implementaciji rešitev za stranke, ki temeljijo na Microsoftovi tehnologiji.

Pat Kramer, izvršni direktor BDO Global, dodaja: »Od začetka našega strateškega zavezništva z Microsoftom so prednosti našega sodelovanja jasne obema stranema. Zelo sem vesel, da je leta 2023 BDO Digital prepoznal moč našega Microsoftovega partnerstva in prejel nagrado Microsoft Partner of the Year Awards - 2023. Naš strateški digitalni pristop, ki združuje globalne digitalne in poslovne zmogljivosti pomeni, da smo v edinstvenem položaju za zagotavljanje vrednosti našim strankam in drug drugemu.«

Nagrada Microsoft Partner of the Year Awards – 2023 priznava Microsoftovim partnerjem, da so v preteklem letu razvili in zagotovili izjemne Microsoftove aplikacije, storitve in naprave. Nagrade so bile razvrščene v različne kategorije, nagrajenci pa so bili izbrani iz nabora več kot 4200 predlaganih nominacij, iz več kot 100 držav po vsem svetu. BDO Digital je prejel priznanje za zagotavljanje izjemnih rešitev in storitev na področju varnosti.

Nagrada za varnostnega partnerja leta je priznanje partnerju, ki opravlja izjemno delo pri zagotavljanju celovitih varnostnih rešitev strankam (v primerjavi z enotočkovnimi rešitvami), ki temeljijo na zmogljivostih Microsoftove varnosti in identitete v Microsoft 365 in Microsoft Azure Security.

»Čestitamo zmagovalcem in finalistom za nagradco Microsoft Partner of the Year Awards - 2023!« je povedala Nicole Dezen, glavna direktorica in korporativna podpredsednica globalnih partnerskih rešitev pri Microsoftu. »Nove inovativne rešitve in storitve, ki pozitivno vplivajo na stranke in omogočajo digitalno preobrazbo letošnjih zmagovalcev, prikazujejo najboljše, kar je mogoče z Microsoft Cloud.«

Nagrade Microsoft Partner of the Year Awards so objavljene vsako leto pred globalno partnersko konferenco podjetja Microsoft Inspire, ki bo potekala od 18. do 19. julija letos.

Dodatne podrobnosti o nagradah 2023 so na voljo na Microsoftovem partnerskem blogu: https://aka.ms/POTYA2023_announcement. Celoten seznam kategorij, zmagovalcev in finalistov je na voljo na https://partner.microsoft.com/en-US/inspire/awards/winners.