• Podjetja na področju obnovljivih virov – razmislite o vašem podjetju
Nasvet:

Podjetja na področju obnovljivih virov – razmislite o vašem podjetju

21 avgust 2020

Globalna pandemija je poslovanje in gospodarstvo preusmerila v krizno stanje in tako spremenila način dela in življenja. Podjetja morajo ponovno razmisliti o svojih poslovnih modelih in biti odprta za presojo, da bi pomagala vzdrževati poslovanje. Vsako podjetje bo moralo odgovoriti po svoje, vendar bo veliko vprašanj enakih. Ker se razmere še naprej razvijajo, bo smiselno, da se nenehno sprašujete in pregledujete vsak del vašega podjetja, da boste lažje razumeli, katere vidike podjetja je treba ponovno obdelati in / ali ponovno oceniti.

BDO je sprejel tristopenjski model, s pomočjo katerega lahko naše stranke upravljajo s poslovnimi prednostnimi nalogami, rešijo težave in usmerjajo razmišljanje: React, Resilience, Realize. Te faze je mogoče obravnavati ločeno ali kot del načrta za pomoč podjetjem pri upravljanju vpliva COVID-19. Model ponuja praktičen pristop, ki podjetjem pomaga oceniti, s katerimi težavami se bodo verjetno spoprijele v celotni pandemiji COVID-19 in okrevanju.

V naslednjem dokumentu smo poleg treh faz React, Resilience in Realize podali vrsto vprašanj, ki obravnavajo posebna poslovna področja, ki jih morajo upoštevati naše stranke na področju obnovljivih virov pri določanju lastnega operativnega in strateškega odziva na globalno zdravstveno pandemijo. Deluje kot splošno vodilo za vrsto področij v vašem podjetju, ki jih je mogoče uporabiti kot vzvode za ohranjanje in uresničevanje uspešnega poslovanja.

Stopite v kontakt z nami in skupaj se bomo pogovorili o tem dokumentu in o posebnih načinih, kako vam lahko pomagamo prevladati neurje.