• Napoved webinarjev na temo informacijske varnosti
Nasvet:

Napoved webinarjev na temo informacijske varnosti

15 marec 2021

 

Stari rek ''vse se spreminja'' velja bolj, kot kdaj koli prej! Še posebej, če upoštevamo tudi hitrost sprememb.

Spreminjajo se tehnike in tehnologije, poslovni modeli, navade potrošnikov, komunikacija in sodelovanje, globalna zdravstvena slika, okolje, finančni trgi, trgi surovin, itn. Vse navedeno ima vpliv tudi na tveganja in načine njihovega obvladovanja v naših organizacijah. Misel, da velja in prizadene le druge, ni točna. Vse navedeno in še več velja za vsako organizacijo, ne glede na njeno velikost in dejavnost.

S tem razmišljanjem smo se v BDO odločili, da bomo o omenjenih temah govorili tudi na naših webinarjih. Pripravljali jih bomo tako, da ne bodo sprejemljivi le za najožji krog specialistov, temveč za širši krog lastnikov, upravljavcev in vodij.

Naša želja je, da bi z njimi pri udeležencih spodbudili razmislek o stanju in rešitvah v njihovih organizacijah. Naš cilj je predvsem ozaveščanje ter morebitno sprejemanje sklepov po urejanju posameznega področja.

In še ena rdeča nit bo prisotna: ne glede na vse razvoje, za vsem še vedno igra najpomembnejšo vlogo človek oz. zaposleni. Oni so ključni tudi pri obvladovanju tveganj in s tem zagotavljanju dolgoročne uspešnosti organizacije.

Teme ki jih napovedujemo so kibernetska varnost, varnost informacijskih sistemov, varnost dela na daljavo, varstvo osebnih podatkov, zagotavljanje varnega in odgovornega žvižgaštva, odkrivanje in preiskovanje zlorab in prevar, itn. Spremljajte objave terminov webinarjev na naši spletni strani.

Vsi webinarji bodo posneti in bodo dostopni obiskovalcem naše spletne strani tudi kasneje. Vljudno vabljeni k ogledom in aktivnemu sodelovanju!

Spodaj je že na voljo posnetek prvega webinarja na temo "Kibernetska varnost". https://vimeo.com/523742519