• BDO podpora v času COVID-19

BDO v času COVID-19

V BDO se po najboljših močeh trudimo obvladovati nove izzive, ki jih je prinesla pandemija COVID-19. Naš posel ni nič drugačen od vašega. Smo najprej in predvsem organizacija ljudi. Zdravje in dobrobit naših zaposlenih in strank je na prvem mestu. Dnevno spremljamo razmere in ukrepamo proti širjenju COVID-19, obenem pa vzdržujemo nemoteno opravljanje storitev za naše stranke.

Medtem, ko pisarna BDO ostaja oprta s ključnim osebjem, ostali zaposleni delajo na daljavo. Ker je že vzpostavljena fleksibilna delovna kultura in operativna infrastruktura, ki to omogoča, si prizadevamo predvsem za neprekinjeno izvajanje storitev in pomoč našim strankam, da bodo uspešno krmarile skozi te zahtevne razmere.

Zavedamo se, da se mnogi v tem težkem času srečujete z izzivi brez primere. Naši strokovnjaki združeno in osredotočeno sodelujejo s ciljem,  da vam zagotovijo  potrebno strokovno podporo in vam pomagajo pri ohranjanju poslovanja.

Na naših spletnih straneh lahko najdete koristne informacije, naši strokovnjaki pa so na razpolago za vaša vprašanja.

BDO CARES – z vami povsod po svetu

BDO CARES – to ne velja le za Slovenijo. Z našo globalno mrežo smo prisotni v 167 državah sveta, tudi in še posebej v času pandemije. Na naši globalni spletni strani najdete informacije, ki so globalno relevantne kot tudi interaktivno orodje, preko katerega  z enim klikom prejmete informacije o ukrepih in kontaktnih osebah večine držav.